ADRESSE

VESTERLED 52,
6851 JANDERUP


Vi holder åbent

alle dage for grupper over 20 personer

mobile logo


Selskaber

Eventyrgården er et sted for alle slags selskaber.
Du bestemmer selv hvordan, din fest skal være.

Menuerne her på siden er blot ment som inspiration -
du kan sammensætte din menu helt efter dine ønsker.

På Eventyrgården går vi aldrig på kompromis med kvalitet og god service.
Ønsker du at holde din fest hjemme eller i et andet festlokale er vi også leveringsdygtige.


3 RETTERS MENUER


  • 345.-
    FORRETSTALLERKEN
    Varmrøget laks med purløgscreme
    Bagt vesterhavstorsk med ærtepuré
    Svampeflan med sprød skinke
    Serveres med salater, tomatconcassé, brød og smør
    HOVEDRET
    Helstegt oksefilet
    med årstidens friske grøntsager samt kartoffelterrin og basilikumsauce
    DESSERTTALLERKEN
    Appelsinfromage på chokoladebund
    Fragilitéroulade med hvid chokoladeis
    Mandelkurv med hindbærsorbet samt frugt, bær og coulis
  • 285.-
    FORRETSTALLERKEN
    Lakseroulade med sort sesam
    Skaldyrstimbale med Rømørejer
    Terrin af Vadehavslam med aioli
    Serveres med salater, tomatconcassé, brød og smør
    HOVEDRET
    Farseret unghane
    Serveres med årstidens frisk grøntsager, kartoffelsoufflé og krydderurtesky
    DESSERTTALLERKEN
    Creme brûlée med sorbet, frugt og bær
  • 325.-
    FORRETSTALLERKEN
    3 slags laks
    Serveres med grønne arparges, purløgscreme, salater, brød og smør
    HOVEDRET
    Helstegt oksefilet
    med årstidens friske grøntsager samt kartoffeltærte og timiansky
    DESSERTTALLERKEN
    Fragilitéroulade med hvid chokoladeis samt brombærcoulis og frisk frugt
  • 275.-
    FORRET
    Klar suppe med kød og melboller
    Tarteletter med høns i asparges
    Tunmousse med salat og flutes

    HOVEDRET
    Sprængt kalvebryst med peberrodssauce
    Flæskesteg med alt hvad dertil hører
    Svinekam stegt som vildt

    DESSERT
    Fløderand med syltet frugt
    Peters lækre citronfromage
    Isroulade med jordbæris og frugt

BRUNCH


  • 215.-
    Røræg
    Brunchpølser, bacon og tomater
    Lun løgtærte med lufttørret skinke
    Rullepølse og spegepølse med løg, sky og peberfrugt
    Frikadeller med kartoffelsalat
    Lun leverpostej med bacon og champignons
    2 oste med vindruer
    Frisk frugt
    Wienerbrød og små croissanter
    Rundstykker - grovbrød - rugbrød

    Kaffe og the ad libitum
  • 225.-
    Røræg med brunchpølser, bacon, tomat og purløg
    Lun tærte med røget laks og purløgscreme
    Rullepølse og spegepølse med løg, sky og peberfrugt
    Ribbensteg med rødkål
    Tarteletter med høns i asparges
    Brie og Saint Albray med radiser og vindruer
    Chokoladekage med jordbærfromage
    2 slags brød-rugbrød

    Kaffe og the ad libitum

BUFFETER


  • 295.-
    Laks og bakskuld i butterdej med salater og purløgscreme
    Urtefarseret isingfilet med spørdt sennepsnet og dildcreme
    2 slags lam med hvidløgscreme og porresalat
    Svampefarseret unghane med årstidens friske grøntsager, kartoffeltærte og krydderurtesky
    Fragilitéroulade med jordbæris med frisk frugt og jordbærcoulis
    Brød og smør
  • 295.-
    Koldrøget lakseroulade med basilikum og rucolasalat
    Skaldyrsterrin med purløgsfløde og porresalat
    Kold løgtærte med sprød skinke og aioli
    Oksecuvette US med årstidens friske grøntsager, baconkartoffel og rødvinssauce
    Appelsinfromage på chokoladebund med vaniljefløde
    Brød og smør
  • 325.-
    Varmrøget laks med spinatflan og limefløde
    Terrin af grisekæber med syltede rødløg og krydderurter
    Svampe i serranoskinke med salater og pesto
    Krydderstegt ungkvægfilet med friske grøntsager, kartoffelsoufflé og timiansky
    Syltede blommer i madeira med hvid chokoladecreme og sprød kiks
    Brød og smør

BUSSELSKABER


  • 145.-
    HOVEDRET
    Krydderstegt svinekam med smørstegte kartofler, bagte gulerødder og flødesauce

    Karbonade med stuvede ærter og gulerødder, hvide kartofler og rødbeder

    Dansk bøf med bløde løg, flødesauce, persillekartofler og surt

    Flæskesteg med rødkål, hvide kartofler, asier og skysauce

    Braiseret nakkefilet med hvide kartofler, glaserede perleløg og flødesauce

    Mørbradgryde med svampe og cocktailpølser hertil kogte ris

    DESSERT
    Gl. dags æblekage med makroner og flødeskum

    Citronfromage med flødeskum

    Jordbærtrifli med makroner og flødeskum

    Fløderand med syltet frugt og jordbærsauce

    Isroulade med jordbærpuré og frisk frugt

    Mandelbund med hjemmelavet is og frisk frugt

FROKOSTBUFFETER


  • 225.-
    Koldrøget lakseterrin med grønne asparges og purløgscreme
    Æg og rejer med citron og mayonnaise
    Hønsesalat med bacon, champignon og toast
    Roastbeef med remoulade og peberrod
    Ribbensteg med rødkål
    Mørbradbøffer med champignon a la creme
    2 slags ost med radiser og oliven
    Brombærtærte med creme fraiche
  • 245.-
    Varmrøget laks med grønne asparges og citroncreme
    Terrin af oksebryst med flødepeberrod og syltede rødløg
    Lun grøntsagstærte med serranoskinke og rucolapesto
    Kalveculotte med kartoffel- rodfrugteterrin og kold basilikumcreme
    Emmentaler og Port Salut med radiser og oliven
    Jordbærtrifli med hvid chokoladecreme
    2 slags brød og smør

MINDESAMVÆR


  • 10.-
  • 26.-
  • 40.-
  • 28.-
  • 18.-
  • 30.-
  • 18.-
  • 25.-
  • 30.-

NATMAD


  • 60.-
  • 65.-
  • 65.-
  • 60.-
  • 65.-
  • 60.-
  • 70.-
  • 60.-

RECEPTION


  • 125.-
    Minimum 50 kuverter - der påregnes 1 indslag af hver ret pr. person

    Laks og bakskuldterrin med marineret porresalat og dildcreme
    Kold løgtærte med lufttørret skinke og aioli
    Kylling og svampeterrin med sennepscreme og hvedekerner
    Små frikadeller med rucolapesto og syltede rødløg
    Emmentaler stave med olivenkompot
    Chokoladekage med jordbærcreme og mandler
  • 145.-
    Min. 50 kuverter - der påregnes 1 indslag af hver ret pr. person

    Stenbidderrogn med blinis med rødløg og purløgscreme
    Terrin af laks og torsk med marineret fennikelsalat
    Aspargesflan med hvidløgscreme og hjemmerøget bacon
    Små stegte chilipølse med stegte majskerner og avokadopuré
    Økologisk digekrone med oliven og radiser
    Appelsinfromage på chokoladebund med vaniljefløde og granatæble

SPECIELLE LEJLIGHEDER


  • 375.-
    FORRETSTALLERKEN
    Koldrøget lakseroulade med basilikum og sort sesam
    Helleflynder med ærtepuré, skalotteløg og sprødt sennepsnet
    Jomfruhummerterrin med grønne asparges
    Salater, tomatconcassé og vinaigrette

    HOVEDRET
    Helstegt oksemørbrad med bagte svampe og pastinakker
    Årstidens grøntsager
    Baconkartoffel og basilikumsauce

    Desserttallerken
    Chokoladetærte med chokolademousse
    Fragilité med jordbærparfait
    Hindbærsorbet i mandelkurv med bær og coulis
  • 325.-
    FORRET
    Tarteletter med høns i asparges

    eller

    Forretstallerken:
    Kolderøget lakseroulade med flødeost
    Limemarineret laks og sennepsnet
    Laksetimbale med porresalat og purløgscreme
    - hertil salater, krydderurter og brød og smør


    HOVEDRET - SERVERET FRA BUFFET
    Kalvefilet stegt med hvidløg og og krydderurter samt svampefarseret unghane
    Serveres med grøn forårssalat, grøntsagssauté, dampede nye løg,
    baconkartofler og basilikumsauce


    DESSERT - SERVERET FRA BUFFET
    Chokoladetærte med karamel og peanuts og pandekager med vaniljeis og jordbærcoulis